Op 29 november 2018 vindt alweer de zesde StAZ Medezeggenschapsdag plaats. Wilt u weten wat de impact is van technologie op het werk in ziekenhuizen, wat dit betekent voor medewerkers en hoe de ondernemingsraad hierop kan inspelen? Meld u nu nog snel kosteloos aan voor de StAZ Medezeggenschapsdag.

Programma

Na het succes van de Medezeggenschapsdag 2017, met onder meer een boeiende presentatie van Erwin van Zandvoord (FNV) en Henk-Jan Messchendorp (NZI) en inspirerende workshops, is het de organisatie dit jaar weer gelukt om een interessant programma samen te stellen.

De Medezeggenschapsdag wordt geopend door Robbert Coenmans. Hij doet onderzoek naar de invloed van de OR op technologiebeleid in de zorg. Wat gaan zorgprofessionals merken van de toenemende invloed van technologie in het werk en hoe gaan verschillende organisaties hiermee om? Robbert Coenmans gaat over deze vraag in discussie met de zaal. Na de lunch vinden de volgende workshoprondes plaats:

  • Astrid Westerbeek en Irene van de Glind (FWG) zetten de belangrijkste trends op het gebied van technologie en innovatie in de ziekenhuisbranche op een rij.
  • Niko Manshanden (FNV) geeft praktische tips over hoe de ondernemingsraad (meer) betrokken raakt bij het technologiebeleid van de organisatie.
  • Michel van Zandvoort (UMC Maastricht) vertelt over de druk op medewerkers van het bijhouden en registreren van vakbekwaamheid en hoe taakondersteuning (Performance Support) daarin verlichting kan brengen.
  • Jos Sanders (TNO, Hogeschool Arnhem/Nijmegen) legt uit hoe organisaties ervoor kunnen zorgen dat alle medewerkers kunnen meebewegen met de veranderingen in het werk en de eisen die aan hen wordt gesteld.
  • Bram Onneweer (Rijndam Revalidatie) vertelt welke innovaties bij Rijndam actueel zijn en gaat in op hoe je als organisatie medewerkers bij innovatie betrekt.

Waar en wanneer?

Datum: 29 november van 10:00 tot 16:30 uur
Locatie: The Colour Kitchen, Utrecht (gratis parkeergelegenheid)

Meer informatie en aanmelden

Wilt u meer informatie over het programma of wilt u zich nog aanmelden voor de laatste plaatsen? Kijk dan snel op de website van de StAZ Medezeggenschapsdag 2018. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.