Op drie verschillende locaties in het land vonden de afgelopen weken de StAZ-informatiemarkten plaats: de plek waar je als HR-professional of zorgmedewerker kennis kunt maken met de verschillende gratis activiteiten rond duurzame inzetbaarheid van de StAZ. We kijken terug op succesvolle bijeenkomsten in het Martiniziekenhuis Groningen, Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem en het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Kijk je met ons mee?

Tijdens de informatiemarkten kregen bezoekers de kans om samen met de StAZ te duiken in de wereld van duurzame inzetbaarheid. Want wist jij dat er allerlei gratis activiteiten beschikbaar zijn voor jouw ziekenhuismedewerkers om te werken aan een gezonde werk-privébalans? Zo is er de mogelijkheid tot persoonlijk financieel advies, wat je kan helpen duurzame beslissingen te maken met betrekking tot je loopbaan. Maar ook mantelzorgondersteuning, voor een betere werk-privébalans voor zorgmedewerkers die naast hun werk ook voor familie of vrienden zorgen. Of het volgen van een opleiding voor planners. Alles kwam aan bod tijdens de informatiemarkten, met vele enthousiaste reacties tot gevolg!

‘Onder de indruk van het mooie aanbod voor medewerkers om ze vitaal en duurzaam inzetbaar te houden. Door mee te doen aan de informatiemarkt, heb ik er een veel beter beeld van gekregen. Waardevol.’
Christl Foekema, Nederlandse Vereniging Ziekenhuizen (NVZ)

Informatiemarkt in Catharina Ziekenhuis Eindhoven

Met een stralend blauwe lucht en een mooie opkomst aan bezoekers voor de StAZ-informatiemarkt op 18 maart in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven begon de dag goed. Bezoekers konden terecht bij verschillende kraampjes op de markt voor informatie over lopende projecten, konden genieten van een lunch en kregen de tijd om te netwerken en ervaringen met elkaar te delen. Daarnaast werden er verschillende presentaties gegeven; zo presenteerde Fello over de mantelzorgondersteuning die ze ziekenhuizen en ziekenhuismedewerkers bieden en vertelde Peter van den Hurk over zijn ervaring als deelnemer aan de activiteit Intervisiebegeleiding. Na enthousiaste reacties over de aangeboden activiteiten

Online informatiebijeenkomst duurzame inzetbaarheid

Heb je de StAZ-informatiemarkten gemist, maar wil je ook graag meer informatie over de gratis activiteiten van de StAZ rond duurzame inzetbaarheid? Meld je dan aan voor de online informatiebijeenkomst op donderdag 23 mei van 09.00 – 10.15 uur!

Ook tijdens de online informatiebijeenkomst leer je meer over de beschikbare activiteiten rond duurzame inzetbaarheid voor jouw medewerkers. Denk aan mantelzorgondersteuning, coaching, veilig werken en toekomstbestendig roosteren. We beantwoorden vragen als: Wat is de essentie van een bepaalde activiteit? Hoe gaat het in de praktijk en wat zijn eerdere ervaringen? We blikken terug, maar vooral vooruit en vertellen hoe de aanmelding voor activiteiten in z’n werk gaat.

Ben jij erbij?

AANMELDEN ONLINE INFORMATIEBIJEENKOMST