Medezeggenschapsdag 2018: Impact van technologieWat is de impact van technologie op het werk in ziekenhuizen? Wat betekent dit voor de medewerkers en hoe kun je hier als ondernemingsraad op inspelen? Voor kennis, praktische tips en inspirerende praktijkverhalen komt u op 29 november naar, alweer de zesde, StAZ Medezeggenschapsdag.

Programma

De organisatie heeft een inspirerend programma samengesteld. Uiteraard is er volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. Op dit moment zijn de volgende sprekers bekend:

  • Robbert Coenmans (oud-voorzitter FNV Jong) doet onderzoek naar de invloed van de OR op technologiebeleid in de zorg. Wat gaan zorgprofessionals merken van de toenemende invloed van technologie in het werk en hoe gaan verschillende organisaties hiermee om?
  • Astrid Westerbeek (FWG) zet de belangrijkste trends op het gebied van technologie en innovatie in de ziekenhuisbranche op een rij.
  • Niko Manshanden (FNV) geeft praktische tips over hoe de ondernemingsraad (meer) betrokken raakt bij het technologiebeleid van de organisatie.
  • Michel van Zandvoort (UMC Maastricht) vertelt over de druk op medewerkers van het bijhouden en registreren van vakbekwaamheid en hoe taakondersteuning (Performance Support) daarin verlichting kan brengen.
  • Jos Sanders (TNO, Hogeschool Arnhem/Nijmegen) legt uit hoe organisaties ervoor kunnen zorgen dat alle medewerkers kunnen meebewegen met de veranderingen in het werk en de eisen die aan hen wordt gesteld.

Waar en wanneer?

Datum: 29 november van 10:00 tot 16:30 uur
Locatie: The Colour Kitchen, Utrecht (gratis parkeergelegenheid)

Aanmelden

Meldt u aan. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.