Ben jij bezig om het generatiebeleid in jouw ziekenhuis of revalidatiecentrum vorm te geven? De workshop Generatiebeleid 57+ biedt ondersteuning en helpt je om zelf invulling te geven aan het generatiebeleid. Met de workshop kom je tot een passende en concrete invulling van het beleid dat past bij de medewerkers van je organisatie.

Generatiebeleid is een belangrijk onderdeel van het duurzaam inzetbaarheidsbeleid van iedere organisatie. Je gaat tijdens de workshop generatiebeleid 57+ aan de slag met loopbaanstrategieën en leert de kenmerken kennen van verschillende generaties en levensfasen. Daarnaast krijg je handvatten om generatiebeleid op te stellen dat goed aansluit bij de behoeften van de oudere medewerkers van jouw organisatie.

Praktische informatie en doelgroep

De workshop generatiebeleid 57+ duurt ongeveer 3 uur en vindt plaats bij jou in het ziekenhuis of revalidatiecentrum (incompany). De workshop wordt begeleid door een adviseur van FWG Progressional People. Om de workshop efficiënt te laten verlopen en de deelnemers van advies op maat te voorzien, zijn er minimaal 5 en maximaal 20 deelnemers nodig.

De workshop is primair gericht op HR-medewerkers, -adviseurs en -managers die met het generatiebeleid aan de slag gaan. Deelname van OR-leden, leidinggevenden of andere belanghebbenden uit de organisatie is uiteraard ook mogelijk.

Meld je aan

Deelname aan de workshop Generatiebeleid 57+ is kosteloos. Er zijn in totaal 20 workshops beschikbaar (vol=vol). Wil jij aan de slag met generatiebeleid? Meld je dan hieronder aan:

Ik meld me aan >

Meer informatie

In de Cao Ziekenhuizen 2021 – 2023 is opgenomen dat werkgevers in de branche ziekenhuizen voor het einde van de looptijd van deze cao generatiebeleid ontwikkelen. De StAZ ondersteunt in samenwerking met FWG bij de uitvoering en de totstandkoming van generatiebeleid.