Ben je op zoek naar arbeidsmarktcijfers in de sector Zorg en Welzijn? Met AZW StatLine kun je zelf grafieken en tabellen samenstellen met cijfers over de arbeidsmarkt. Benieuwd wat je er allemaal nog meer mee kunt en hoe het werkt? AZW organiseert op dinsdag 22 juni een instapsessie en op maandag 28 juni een verdiepingssessie over AZW StatLine.

De basis

Tijdens het webinar op 22 juni neemt het CBS je van 16.00 tot 17.00 uur mee in de basisprincipes van de elektronische databank. Welke arbeidsmarktcijfers zijn beschikbaar? Waar en hoe vind je deze data? Meld je aan voor de instapsessie en word wegwijs in AZW StatLine.

De instapsessie is interessant voor beleidsmedewerkers, adviseurs en beginnende onderzoekers.

Verdiepingssessie Arbeidsmobiliteit

Tijdens het webinar op 28 juni van 16.00 tot 17.00 uur laat het CBS zien hoe de arbeidsmobiliteit precies gemeten wordt. Meld je aan voor de verdiepingssessie en leer hoe en waar je data voor jouw branche of regio samenstelt.

De verdiepingssessie is interessant voor arbeidsmarktonderzoekers en data-analisten. Meer weten over AZW StatLine? Lees hier meer en meld je aan voor de webinars.