Regie op rooster

Post-hbo voor dedicated planners

Ben je personeelsplanner in een ziekenhuis? En wil je nog beter leren hoe je zo gezond en efficiënt mogelijk de zorgvraag van patiënten kan verbinden met de beschikbare personeelsinzet? Volg dan het post-hbo voor dedicated planners. Een goede personeelsplanning helpt bij het duurzaam inzetbaar houden van medewerkers.

De workshop bestaat uit 13 losse (vrij)dagen waar alle aspecten van het plannen en roosteren worden behandeld. De workshop wordt gegeven in samenwerking met de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Je vindt meer informatie over de inhoud van de workshop en de concrete data op de website van Hogeschool Arnhem Nijmegen.

De workshop is gestart op 21 april 2023. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Serious game roosteren

Met het inzetten van een serious game kun je als team inzicht krijgen in de effecten van het roosterproces op zowel de medewerker als de organisatie. Je wordt hierbij ondersteund door een extern adviseur van NZi. Samen analyseer je de data die met hulp van de game zijn verzameld en bedenk je hoe het roosterproces voor het team kan worden verbeterd. Lees meer informatie over de serious game.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw team? Mail dan naar staz@nzi.nu.

Proeftuin integraal capaciteitsmanagement (ICM)

Integraal Capaciteitsmanagement wordt binnen ziekenhuizen en revalidatiecentra steeds belangrijker. De vraag is hoe ICM-medewerkers van elkaars ervaringen en ICM-projecten kunnen leren. Dat wordt onderzocht in de proeftuin ICM. Door ervaringen uit te wisselen en ‘best practices’ te bespreken.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Mail dan naar staz@nzi.nu.