Dialoog duurzame inzetbaarheid

Wil je je aanmelden voor één of meerdere projecten? Hieronder volgt meer informatie over de projecten en de manier van aanmelding. De projecten zijn beschikbaar voor alle medewerkers die onder de CAO Ziekenhuizen vallen.

1. Het goede gesprek (in teamverband)

Wil je als team meer tools krijgen om een constructieve en gelijkwaardige dialoog te voeren over duurzame inzetbaarheid binnen jouw team? Dan is de pilot ‘Het goede gesprek’ iets voor jullie.

Wie weet hoe het echt met je is?

Door middel van een eendaagse Pop-Up ‘Hoe is ‘t?’ inventariseren we hoe het nu is met betrekking tot de goede gesprekken in jullie team. Wat gaat er goed? En wat kan er beter?  We zoeken daarbij aansluiting bij de behoefte in jullie ziekenhuis aan verbetering voor het voeren van het goede gesprek. Na de zomer worden pilots met een praktische insteek op basis van behoefte vormgegeven. De pilots kunnen bijvoorbeeld gaan over de vertrekpunten van een goed gesprek (input vanuit medewerkers/teams/leidinggevenden), het op een interactieve en andere manier voorbereiden en voeren van (team)gesprekken, gebruik maken van andere formats, dialoogtrainingen en/of workshops. Alle lessen en successen worden gedeeld met alle ziekenhuizen zodat iedereen met de inzichten en praktische hulpmiddelen aan de slag kan.

Tijdsinvestering

Activiteiten (inschatting 6-8 uur totaal in de komende maanden):

  1. Intakegesprek en aanleveren relevante informatie
  2. Meedenken hoe vormgeven inventarisatie bij medewerkers, het vormgeven van de pilot
  3. Contact leggen met leidinggevenden, HR, OR

Wij hebben interesse

Stuur dan een e-mail naar martijn@qidos.nl of edwin@qidos.nl

De komende weken zal iemand van Qidos contact met je opnemen om de mogelijkheden en je wensen voor deelname verder met je te bespreken.

—————————

2. Individuele coaching om jouw veerkracht te vergroten

Wil je werken aan het vergroten van je veerkracht en energie? Ga het gesprek aan met een coach van Team Heartbeats die je helpt met vraagstukken over het versterken van je eigen regie of persoonlijke energie en veerkracht. Er wordt in een individueel coaching traject ingegaan op coaching vraagstukken gerelateerd aan veerkracht binnen jouw loopbaan en het versterken van je eigen regie.

Herken jij jezelf in een van de volgende problemen, dan is dit individuele coaching gesprek iets voor jou:

  • Je bent klaar met de (te) hoge werkdruk
  • Je bent vaak moe
  • Je wilt meer energie hebben
  • Je wilt makkelijker met veranderingen kunnen omgaan

Na aanmelding via de link hieronder neemt Team Heartbeats vrijblijvend contact met je op om toe te lichten wat de opties zijn. Jij mag vervolgens kiezen welke optie het beste bij je past. Individuele coaching kan online plaatsvinden of in het ziekenhuis.

Meld je nu kosteloos aan

—————————

3. Training intervisiebegeleiding (individueel)

Ben je teamleider, (HR-)leidinggevende of medewerker met de ambitie om vraagstukken in groepsverband te leren begeleiden? Dan kan intervisie met collega’s ook uitkomst bieden. Een adviseur helpt om intervisie in jouw organisatie of team op te zetten of te verbeteren. In een driedaagse intervisietraining worden maximaal 15 medewerkers getraind vanuit eigen ingebrachte casussen. Je wordt in deze drie dagen opgeleid tot intervisiebegeleider en gaat daarna zelfstandig intervisiegroepen begeleiden binnen jouw organisatie.

Intervisietraining vindt plaats op locatie en bestaat uit drie losse dagen. Tussen de trainingsdagen ga je met oefenmateriaal aan de slag.

Meld je nu kosteloos aan