Biedt jouw medewerkers een persoonlijk ontwikkelbudget

Uit onderzoek blijkt dat aandacht voor persoonlijke ontwikkeling bijdraagt aan de motivatie en het werkplezier van medewerkers. Daarom is door sociale partners in de CAO 2023 – 2025 afgesproken om hier extra aandacht aan te besteden. Wanneer je je aanmeldt voor deze activiteit wordt een pilot opgestart, waarin wordt onderzocht welke effect een persoonlijk ontwikkelbudget heeft op het werkplezier van medewerkers van algemene ziekenhuizen.

In 10 ziekenhuizen kunnen 20 medewerkers per ziekenhuis gebruik maken van een budget (€1000), dat ze naar eigen inzicht kunnen inzetten voor hun persoonlijke ontwikkeling en kunnen aanvragen bij HR of hun leidinggevende.Dat budget wordt in de vorm van een voucher uitgereikt. Binnen de pilot wordt ook een evaluatie gedaan van de ervaringen die medewerkers hebben bij het gebruik van het persoonlijk ontwikkelingsbudget.

​​Voorbereidingen in volle gang

De voorbereidingen voor deze activiteit zijn nog in volle gang. Mail voor meer informatie of vragen naar Floris de Jong.

Wil je graag op de hoogte blijven van de voortgang van deze activiteit? Houd dan deze pagina in de gaten, volg ons op LinkedIn, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.