Ben je een gedreven planner in een ziekenhuis en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van plannen en roosteren? Volg dan de post-HBO-opleiding Plannen in de zorg! Via boeiende (gast)colleges, workshops en masterclasses verbeter je jouw vaardigheden en verrijk je jouw kennis. Ook ga je aan de slag met een praktijkopdracht in jouw organisatie. Schrijf je nu in en start op 21 april 2023 met deze opleiding.

De opleiding biedt een unieke combinatie van theoretische kennis, praktijkgerichte opdrachten en masterclasses door specialisten uit het vakgebied. In zes maanden tijd leer je de zorgvraag en voorkeuren van patiënten of cliënten op een efficiënte manier te verbinden met de beschikbare personeelsinzet. Naast de vakinhoudelijke kennis en praktijk ligt de focus ook op ontwikkeling. Zo werk je aan vaardigheden en softskills die onmisbaar zijn voor de functie van planner in de zorg.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de opleiding krijg je 13 lesdagen met (gast)colleges en workshops, die plaatsvinden tussen april en december 2023. Je leert op een afdelings- en organisatieoverstijgende manier te kijken naar de context en inhoud van capaciteits- en planningsvraagstukken. Daarnaast werk je aan een praktijkopdracht binnen jouw eigen organisatie en krijg je begeleiding om de werksituatie op jouw werkplek te verbeteren.

Praktische informatie

Deze post-HBO-opleiding is ontworpen door de StAZ en ervaren planners uit algemene ziekenhuizen, in samenwerking met de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). De opleiding wordt dan ook aangeboden op locatie van de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Na succesvolle afronding krijg je de opleidingskosten volledig terugbetaald. Op onze website vind je meer praktische informatie zoals de studiebelasting en het tijdstip van de lesdagen.

Schrijf je nu in!

Ben je enthousiast en klaar om jouw vaardigheden in plannen en roosteren naar een hoger niveau te tillen? Schrijf je dan in voor de post-HBO-opleiding Plannen in de zorg. Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 14 april 2023.

Inschrijven