Zit jij in de bloei van je loopbaan en wil je verder groeien, maar weet je nog niet precies hoe? Meld je dan aan voor individuele begeleiding. Door middel van reflectie krijg je zicht op de komende loopbaan- en levensfase. Je krijgt handvaten om je werk-privébalans goed te organiseren of inzicht in de opleidingen die je nodig hebt om je doelen te realiseren.

Een sterk generatiebeleid is belangrijk voor duurzame inzetbaarheid in ziekenhuizen. De StAZ biedt begeleiding aan mid-career professionals.

Individuele coaching

Coaching helpt je om inzicht te krijgen in je eigen werk-privébalans of om te gaan met mentale en fysieke uitdagingen van je dagelijkse werkzaamheden. Wil jij verder groeien in je loopbaan en een ontwikkelplan uitstippelen? Ook daar kan coaching je bij helpen.

De coaching start met een online meting die duidelijke richting en antwoorden geeft in je persoonlijke uitdagingen. Daarna volgt een uitgebreide terugkoppeling om de resultaten door te nemen, gevolgd door één of twee coachingsgesprekken. De terugkoppeling en gesprekken kunnen op verzoek fysiek op de (werk)locatie of online plaatsvinden.

‘Ben jij een mid-career professional die graag grip op je werk en op je loopbaan wil krijgen? Meld je dan hieronder kosteloos aan voor individuele coaching.
Aanmelden

Financieel advies

Wil je minder werken om de werk-privébalans te verbeteren, maar wil je eerst weten wat dat betekent voor je financiële situatie? Of wil je juist meer gaan werken en vraag je je af wat dit voor gevolgen kan hebben voor de toeslagen waar je nu recht op hebt? Je kan je financiële vragen voorleggen aan gespecialiseerde adviseurs. Ook bestaande cao-instrumenten worden meegenomen in de gesprekken. De gesprekken duren ongeveer 60 tot 90 minuten en kunnen online plaatsvinden, op het werk of bij je thuis.

Meer informatie

Dit project is onderdeel van activiteitenplan MDIEU (Maatregelen Duurzame Inzetbaarheid en eerder uittreden) en wordt gesubsidieerd door het ministerie van SZW. Wil je meer informatie over het project? Neem dan contact met ons op via staz@caop.nl of kijk op onze website.

‘Ben jij een mid-career professional die graag grip op je werk en op je loopbaan wil krijgen? Meld je dan hieronder kosteloos aan voor individuele coaching.
Aanmelden