Een sterk generatiebeleid is belangrijk voor duurzame inzetbaarheid in ziekenhuizen. De StAZ biedt begeleiding aan jonge professionals die aan het begin van hun loopbaan staan.

Individuele coaching

Coaching kan zinvol zijn om het plezier in je werk te blijven houden, maar ook om goed te (leren) omgaan met onregelmatig werken of om voldoende aandacht te besteden aan een goede werk-privébalans. Tenslotte is individuele coaching ook zinvol als je behoefte hebt om meer inzicht te krijgen in de verdere ontwikkeling van je loopbaan.

De coaching start met een online meting die duidelijke richting en antwoorden geeft in je persoonlijke uitdagingen. Daarna volgt een uitgebreide terugkoppeling om de resultaten door te nemen, gevolgd door één of twee coachingsgesprekken. De terugkoppeling en gesprekken kunnen op verzoek fysiek op de (werk)locatie of online plaatsvinden.

Financieel advies

Naast coaching kun je ook gebruikmaken van financieel advies. Je krijgt dan een goed inzicht in de bestaande cao-instrumenten en als je vragen hebt over de financiële consequenties van meer of minder gaan werken, bepaalde loopbaanwensen etc., beantwoorden we die ook. Een financieel adviesgesprek duurt ongeveer 60 tot 90 minuten en kan online plaatsvinden, op het werk of bij je thuis.

Aanmelden

Ben jij een zorgmedewerker aan het begin van je carrière en wil je graag meer regie over je loopbaan krijgen en houden? Meld je dan hieronder kosteloos aan voor individuele coaching of financieel advies.

Ik wil me aanmelden

Meer informatie

Dit project is onderdeel van activiteitenplan MDIEU (Maatregelen Duurzame Inzetbaarheid en eerder uittreden) en wordt gesubsidieerd door het ministerie van SZW. Wil je meer informatie over het project? Neem dan contact met ons op via staz@caop.nl of kijk op onze website.