Als zorgprofessional is het steeds uitdagender om alle ballen in de lucht te houden. Belangrijke reden om meer in te zetten op duurzame inzetbaarheid. In maart vinden vier informatiemarkten plaats waar je meer kunt leren over de door het ministerie van SZW en StAZ gefinancierde activiteiten op het gebied van duurzame inzetbaarheid, zodat je als zorgmedewerker hulp krijgt bij het vinden van de juiste werk-privé balans.

Op deze informatiemarkten ontvang je meer informatie over deze activiteiten, kun je aanbieders van verschillende activiteiten ontmoeten en delen eerdere deelnemers hun ervaring. Denk dan aan concrete hulp voor een betere werk-privébalans, zoals loopbaancoaching, financieel advies of ondersteuning voor mantelzorgers. Maar ook over het creëren van een veilige werkomgeving of het voeren van het goede gesprek over duurzame inzetbaarheid in teams. Ziekenhuismedewerkers kunnen kosteloos aan deze projecten deelnemen.

Wil jij ook aan de slag met duurzame inzetbaarheid in jouw organisatie of wil je graag deelnemen aan een van de projecten? Kom dan naar de StAZ-informatiemarkten voor meer informatie! De markten vinden plaats op vier verschillende locaties in de maand maart, duren zo’n drie uur en zijn kosteloos.

Programma

Tijdens de informatiemarkten krijg je de kans om in contact te komen met aanbieders van verschillende activiteiten: Persoonlijk financieel advies, Coachingstrajecten, Training Intervisiebegeleiding, Roosteren, Het goede gesprek en Veilig werken.

Daarnaast gaan we tijdens de bijeenkomst dieper in op specifieke activiteiten. Wat is de essentie van een bepaalde activiteit? Hoe is het tot stand gekomen en wat zijn eerdere ervaringen? Zo bespreken we onder meer het Mantelzorgloket, dat mantelzorgers in de zorg ondersteunt met concrete hulp zoals het aanvragen van een WMO of het regelen van thuiszorg, maar ook helpt bij het in kaart brengen van alle taken en het creëren van een betere werk-privébalans. Ook introduceren we het bordspel Roostergame, voor efficiënt roosteren en vertellen we je meer over het project Financieel advies. Natuurlijk is er ook kans om te netwerken en is er tijdens de markt ook tijd voor een lunch of borrel.

Locaties en tijden

De markten vinden plaats op vier locaties in Nederland, gedurende de hele maand maart:

  • Dinsdag 12 maart, Martiniziekenhuis Groningen, van 14.30 tot 17.30 uur
  • Maandag 18 maart, Catharinaziekenhuis Eindhoven, van 10.30 tot 14.00 uur
  • Woensdag 27 maart, Slingelandziekenhuis Doetinchem, van 12.00 tot 15.00 uur

Meld je aan

Wil jij graag weten welke activiteiten er allemaal worden aangeboden om je te ondersteunen in een goede werk-privé balans? Meld je dan nu aan voor de informatiemarkten van de StAZ!

Aanmelden