Ziekenhuismedewerkers kunnen gebruikmaken van individuele coaching om hun veerkracht, energie en duurzame inzetbaarheid te vergroten. De StAZ biedt in samenwerking met Team Heartbeats kosteloos deze coaching aan en er wordt gretig gebruik van gemaakt. Inmiddels zijn er al 1.000 coachingsgesprekken gevoerd!

Met de individuele coaching gaan medewerkers het gesprek aan met een coach van Team Heartbeats die helpt met vraagstukken over het versterken van eigen regie of persoonlijke energie en veerkracht. Deelnemers van het coachingstraject krijgen hiermee meer grip op hun eigen loopbaan.

Reacties van deelnemers

Uit verschillende reacties van deelnemers blijkt hoe succesvol het programma tot dusver is. Ze geven aan dat de verdieping die het coachingstraject biedt ‘daadwerkelijk zorgt voor gedragsverandering’ en dat ze andere collega’s sterk adviseren ook het coachingstraject te volgen. Een van de reacties:

‘Wat een cadeau om dit te mogen doen! Laagdrempelig en in een veilige omgeving bouwen aan mijn toekomst binnen de zorg’

Ook meedoen? Schrijf je gratis in

Herken jij jezelf in een van de volgende problemen, dan is dit individuele coaching gesprek iets voor jou:

  • Je bent klaar met de (te) hoge werkdruk
  • Je wilt meer energie hebben en krachtiger in je werk staan
  • Je wilt makkelijker met veranderingen kunnen omgaan

Na aanmelding via de link hieronder neemt Team Heartbeats vrijblijvend contact met je op om toe te lichten wat de opties zijn. Jij mag vervolgens kiezen welke optie het beste bij je past. Individuele coaching kan online plaatsvinden of in het ziekenhuis.

Ik wil me kosteloos aanmelden