Ben je op zoek naar manieren om effectief vraagstukken in groepsverband te leren begeleiden, bijvoorbeeld over werkdruk, vitaliteit en een goede werk-priv├ębalans? En wil je jouw intervisie- en begeleidingsvaardigheden vergroten? Geef je dan op voor de training intervisiebegeleiding van StAZ! In drie dagen leer je intervisiegroepen opzetten en begeleiden, zodat je optimaal kunt inspelen op de uitdagingen binnen jouw team of organisatie.

Meer eigen regie en minder werkdruk

Medewerkers ervaren steeds vaker een hoge werkdruk en andere uitdagingen op de werkvloer. Het is belangrijk dat zij die zaken kunnen bespreken en daarin ondersteund worden. Intervisie is daarvoor een waardevol instrument. De focus van de training ligt op het versterken van de eigen regie van medewerkers, zodat zij dit soort vraagstukken met jouw ondersteuning als intervisiebegeleider ook zelf kunnen oppakken. Zo leren medewerkers om effectief naar oplossingen te kijken. Daarnaast ga je aan de slag met jouw persoonlijke leerdoelen en krijg je inzicht in jouw rol als intervisiebegeleider.

Voor wie is de training intervisiebegeleiding interessant?

Of je nu medewerker, teamleider of HR-leidinggevende bent; deze training biedt je een mooie kans om zowel persoonlijk als professioneel te groeien. De training is er voor medewerkers die de ambitie hebben om vraagstukken in groepsverband te leren begeleiden. Zij worden opgeleid tot intervisiebegeleider. Ook is het geschikt voor HR-leidinggevenden en teamleiders die zich verder willen professionaliseren en graag handvatten en tools aangereikt krijgen om uitdagingen onder hun medewerkers aan te pakken.

De opbouw van de training

De training bestaat uit drie trainingsdagen. Tussen de trainingsdagen in ga je aan de slag met het oefenmateriaal, zodat je het geleerde direct in praktijk kan brengen. Ook mag je tijdens de training jouw eigen praktijkcasuïstiek inbrengen. Zo gaat de algemene training dieper in op situaties die zich voordoen in ziekenhuizen. De trainingsgroepen houden we bewust klein om een zo hoog mogelijk leerrendement te behalen. Je kunt daarom uitgaan van een groepsgrootte van max. 15 deelnemers.

Meld je aan!

Meld je nu aan voor deze unieke training intervisiebegeleiding en krijg handvatten en tools om medewerkers meer eigen regie te laten pakken en hun persoonlijke effectiviteit te versterken. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Geraldine van der Meer, projectleider Intervisie of bekijk de flyer.

Aanmelden


De training kan gegeven worden op locatie van tien verschillende ziekenhuizen. Wil jij de training in jouw ziekenhuis aanbieden? Geef je dan op door contact op te nemen met Geraldine.