Heb jij professionele uitdagingen die je samen met een coach wil oppakken? Vraag jij je bijvoorbeeld af hoe je meer regie kan nemen, werkdruk kan verminderen, jouw loopbaan kan ontwikkelen of vitaal aan het werk kan blijven? Dan is de individuele coaching of intervisietraining, aangeboden door de StAZ, wellicht iets voor jou!

Individuele coaching

We komen allemaal wel eens uitdagingen en obstakels tegen op de werkvloer. Gelukkig is er nu een oplossing voor iedereen die extra steun kan gebruiken om professionele uitdagingen aan te pakken. De StAZ biedt namelijk individuele coaching aan, gericht op specifieke vraagstukken over inzetbaarheid. In een persoonlijk coachingtraject krijg je begeleiding bij loopbaanvraagstukken, zoals het versterken van eigen regie en het verbeteren van persoonlijke vitaliteit.

Meld je aan

Meerdaagse intervisietraining

Heb je de ambitie om werkgerelateerde vraagstukken in groepsverband te leren bespreken? De StAZ biedt ook een meerdaagse training intervisiebegeleiding aan. In een groep van maximaal 15 deelnemers ga je aan de slag met het ontwikkelen van jouw intervisievaardigheden door eigen ingebrachte casussen te behandelen. Zo leer je vraagstukken in een groter verband aan te pakken. Tijdens de training intervisiebegeleiding krijg je waardevolle handvatten aangereikt, waardoor je na afloop in staat bent om zelfstandig een intervisiebijeenkomst te leiden.

Meld je aan

Meer informatie

Dankzij de financiële steun van StAZ is zowel de individuele coaching als de training intervisiebegeleiding kosteloos toegankelijk voor teamleiders, (HR)-leidinggevenden en medewerkers.

Heb jij nog vragen? Neem gerust contact met ons op door te mailen naar Lise-Lotte Geutjes (l.geutjes@caop.nl).