Werken in de branche ziekenhuizen is uitdagend. Zeker ten tijde van de coronacrisis. Neem jij als zorgprofessional voldoende tijd om serieus na te denken over je carrière? Misschien ben je toe aan verandering of verdieping in je functie. Of je bent nieuwsgierig naar wat er binnen de zorg nog meer mogelijk is. Een goed startpunt om je te oriënteren is www.zorginspirator.nl. Dit is een onafhankelijk, online platform voor professionals die bezig zijn met hun toekomst in de zorg. Met dit slimme hulpmiddel krijg je een concreet en soms verrassend inzicht in jouw persoonlijke werkperspectieven. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt!

Jouw toekomst in de zorg

Op Zorginspirator.nl kun je actief aan de slag met je ontwikkeling. Na het beantwoorden van een aantal basisvragen, krijg je snel inzicht in jouw persoonlijke loopbaanmogelijkheden. Dichtbij en verder weg. Inclusief tips, suggesties en directe koppelingen naar opleidingen en functies die voor jou persoonlijk worden geselecteerd. Ook ontdek je het toekomstprofiel van de beschreven functies. Zo kun je zien hoe jouw baan er in de toekomst uit komt te zien en welke opleidingen je kunt volgen om bij te blijven.

Binnen Zorginspirator.nl kun je in de beveiligde Mijn-omgeving ook je cv opslaan, diploma’s uploaden, gratis je BIG-registratie bijhouden en POP-plannen maken. Superhandig natuurlijk, al jouw werkgerelateerde informatie bij elkaar.

Meer informatie

De StAZ is mede-initiatiefnemer van Zorginspirator, samen met de arbeidsmarktfondsen StAG, A+O VVT, SoFoKleS (Kamer UMC) en OOfGGZ. De zorginspirator wordt ondersteund door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).