Wat is de invloed van nieuwe technologieën op het werk in de ziekenhuisbranche? Wat betekent dit voor medewerkers en hoe kun je hier als ondernemingsraad op inspelen? Tijdens de Medezeggenschapsdag op 29 november 2018 krijgt u antwoord op dit soort vragen. Het programma is bijna rond. Op de website van de StAZ leest u meer over de workshops en hoe u zich kunt aanmelden voor deze inspirerende dag.

De dag is special voor OR-leden en kaderleden van vakbonden uit algemene ziekenhuizen, revalidatiecentra en categorale instellingen. Deelname aan de Medezeggenschapsdag is kosteloos.

Inspirerend programma

De organisatie heeft een programma samengesteld vol met inspiratie en praktische tips. Uiteraard is er volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. Op dit moment zijn de volgende sprekers bekend:

  • Robbert Coenmans (oud-voorzitter FNV Jong) doet onderzoek naar de invloed van de OR op technologiebeleid in de zorg. Wat gaan zorgprofessionals merken van de toenemende invloed van technologie in het werk en hoe gaan verschillende organisaties hiermee om?
  • Astrid Westerbeek (FWG) zet de belangrijkste trends op het gebied van technologie en innovatie in de ziekenhuisbranche op een rij.
  • Niko Manshanden (FNV) geeft praktische tips over hoe de ondernemingsraad (meer) betrokken raakt bij het technologiebeleid van de organisatie.
  • Michel van Zandvoort (UMC Maastricht) vertelt over de druk op medewerkers van het bijhouden en registreren van vakbekwaamheid en hoe taakondersteuning (Performance Support) daarin verlichting kan brengen.
  • Jos Sanders (TNO, Hogeschool Arnhem/Nijmegen) legt uit hoe organisaties ervoor kunnen zorgen dat alle medewerkers kunnen meebewegen met de veranderingen in het werk en de eisen die aan hen wordt gesteld.

Waar en wanneer?

Datum: 29 november van 10:00 tot 16:30 uur
Locatie: The Colour Kitchen, Utrecht (gratis parkeergelegenheid)

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door uw naam en organisatie te mailen naar staz@caop.nl.

Op dit moment wordt gewerkt aan de inhoud van de laatste workshop. Zodra het programma rond is, vindt u op deze website het aanmeldformulier om een keuze te maken uit de workshops. Deelnemers die zich al hebben aangemeld, ontvangen een bericht zodra het aanmeldformulier beschikbaar is.