Impact overgang op werk

Hoofdpijn, concentratieproblemen, opvliegers… Veel vrouwen krijgen last van de overgang of andere hormonale klachten. Dit kan een grote impact hebben je werkplezier en privéleven. Toch wordt er, in een branche waar veel vrouwen werken, weinig gepraat over deze thema’s. Maar juist in deze kwetsbare levensfase is het belangrijk dat je je vrij voelt om hier open over te praten, zodat je samen met je leidinggevende of werkgever kunt werken aan jouw eigen mentale en fysieke vitaliteit. Daarom is het belangrijk dat er meer bewustwording komt over het onderwerp, zodat er een open en inclusieve werkvloer wordt gecreëerd waar het onderwerp veilig besproken kan worden.

Dit project richt zich op die bewustwording van de impact van de overgang of hormonale klachten. Via een reeks webinars informeren we iedereen die daar baat bij heeft over alles wat er komt kijken bij de overgang en de impact die het kan hebben op het werk. Zo kan het gesprek over de thema’s overgang en hormonale klachten geopend worden, waardoor jij er met een gerust hart over kunt praten met leidinggevenden en collega’s.

Voor wie?

De webinars zijn beschikbaar voor medewerkers, HR-adviseurs en leidinggevenden. De voorbereidingen voor dit project zijn in volle gang. Wil jij graag meer weten? Volg ons op LinkedIn, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of houdt deze pagina in de gaten voor updates.