StimuleringsregelingenHoe creëert uw organisatie extra functies voor mensen die vallen binnen de Wet banenafspraak? Hebt u goede ideeën om gezondheid en veiligheid op uw werk onder de aandacht te brengen? Hoe kan uw organisatie de arbeidsverhoudingen versterken tussen medewerkers en leidinggevenden? StAZ helpt goede plannen op weg met een stimuleringspremie van maximaal 5.000 euro.

Banenafspraak

Ook ziekenhuizen moeten voldoen aan de Wet banenafspraak en dienen dus extra banen te creëren voor mensen met een arbeidsbeperking. Hebt u goede ideeën om deze doelgroep een kans te bieden op een baan? De StAZ biedt de stimuleringspremie Banenafspraak om u op weg te helpen.

Bewustzijn gezond en veilig werken

De stimuleringspremie Bewustzijn gezond en veilig werken is bedoeld als een startfinanciering voor een project waarmee uw organisatie medewerkers en leidinggevenden nog meer bewust maakt van het belang van veilig en gezond werken. Denk bijvoorbeeld aan het tegengaan van werkstress, het stimuleren van een goede werkhouding, het verhogen van de sociale veiligheid of leren omgaan met lastige patiënten.

Versterken arbeidsverhoudingen

Goede samenwerking tussen leidinggevende en teamleden komt de patiëntenzorg en het werkplezier ten goede. Hebt u een goed idee om leidinggevenden en medewerkers in uw ziekenhuis dichter tot elkaar te laten komen? Met de stimuleringspremie Versterken arbeidsverhoudingen wil StAZ een helpende hand bieden op weg naar betere arbeidsverhoudingen.