De gratis app ‘Cao Ziekenhuizen’ biedt werkgevers en medewerkers snel inzicht in de cao-afspraken. De Cao Ziekenhuizen 2019-2021 is nu in de app verwerkt. Ook de rekentools in de app zijn aangepast aan de nieuwe cao. Met de app kunnen de cao-afspraken op ieder moment worden geraadpleegd via smartphone of tablet.

Rekentools

De Cao Ziekenhuizen app biedt tools om zelf berekeningen te maken. Zo kun je via de app nagaan hoeveel feestdaguren je per jaar hebt. Ook kan de hoogte van de onregelmatigheidstoeslag per dienst worden berekend. De PLB-rekentool biedt inzicht in de hoeveelheid uren die per kalenderjaar worden opgebouwd voor het Persoonlijk Levensfasebudget. Deze berekeningen gelden voor de gemiddelde werknemer, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Handige navigatie

Ben je op zoek naar specifieke afspraken, bijvoorbeeld over ziekte of vakantiedagen? Dan kun je deze in de app zoeken op trefwoord, daarmee krijg je snel de cao-artikelen te zien die over dit onderwerp gaan. Daarnaast is het mogelijk om te bladeren per hoofdstuk of artikel. Vanuit de rekentools en de meest gestelde vragen (FAQ) kun je direct doorklikken naar het bijbehorende cao-artikel. Verder bevat de app handige links, naar bijvoorbeeld de arbocatalogus, informatie over het pensioen of informatie van de Rijksoverheid.

Downloaden

De app is geschikt voor de besturingssystemen iOS en Android en is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.