De gratis app ‘Cao Ziekenhuizen’ is nu beschikbaar. De app geeft werkgevers en werknemers direct inzicht in al de geldende cao-afspraken. Alle overzichten en handige rekentools zijn aangepast aan de nieuwe Cao Ziekenhuizen 2023-2025. Dankzij de app kunt alle cao-afspraken nu eenvoudig via smartphone of tablet raadplegen!

Cao Ziekenhuizen 2023-2025

De Cao Ziekenhuizen 2023-2025 regelt de arbeidsvoorwaarden voor werknemers van algemene ziekenhuizen en categorale instellingen. De cao bevat voor personeel in de ziekenhuisbranche onder andere afspraken over salarisschalen, arbeidsduur en vakantiedagen. De officiële tekst en bijlagen van de Cao Ziekenhuizen 2023-2025 vindt u op de website van de Nederlandse Verenging van Ziekenhuizen. Dankzij de door StAZ ontwikkelde Cao Ziekenhuizen app kunt u alle cao-afspraken nu heel eenvoudig raadplegen.

Handige rekentools

De Cao Ziekenhuizen app biedt handige tools om zelf berekeningen te maken. Via de app berekent u bijvoorbeeld eenvoudig het aantal beschikbare feestdaguren. Ook kan de hoogte van de onregelmatigheidstoeslag per dienst worden berekend. De PLB-rekentool biedt daarnaast inzicht in de jaarlijks opgebouwde hoeveelheid uren voor het Persoonlijk Levensfasebudget.

Alle berekeningen zijn gebaseerd op een gemiddelde werknemer. Aan de app kunnen geen rechten ontleend worden.

Handige navigatie Cao Ziekenhuizen app

Doordat u in de Cao Ziekenhuizen app op trefwoord kunt zoeken, vindt u snel de afspraken waarnaar u zocht. Wanneer u bijvoorbeeld het trefwoord ‘vakantiedagen’ intypt, krijgt u direct een overzicht van alle cao-afspraken over dit onderwerp. Daarnaast is het mogelijk om in de app te bladeren per hoofdstuk of artikel. Vanuit de rekentools en meest gestelde vragen (FAQ) klikt u bovendien eenvoudig door naar het bijbehorende cao-artikel. Op die manier heeft u alle benodigde informatie snel bij de hand! Bovendien bevat de app handige links, bijvoorbeeld naar de arbocatalogus, informatie over het pensioen of informatie van de Rijksoverheid.

Direct downloaden

De Cao Ziekenhuizen app is geschikt voor de besturingssystemen iOS en Android. De app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.