Kansen voor de arbeidsmarkt in zorg, welzijn, jeugdzorg en kinderopvang

Opleiden en ontwikkelen is, mede door de huidige knelpunten op de arbeidsmarkt een actueel thema binnen de sectoren Zorg en WJK (Welzijn, Jeugd en Kinderopvang). In verschillende branches zijn aanvullende activiteiten gestart gericht op het vergroten van de instroom en versterken van kennis van werkenden (gericht op behoud).

Wilt u ideeën opdoen om vraagstukken rond dit thema op te pakken? Kom dan naar de overzichtsbijeenkomst van AZW op maandagmiddag 24 juni in Utrecht. 
Deze dag vervangt de eerder gecommuniceerde bijeenkomst van 8 mei.

Onder leiding van onze dagvoorzitter Elles de Bruin, nemen we u mee in wat ontwikkelen en opleiden tot nu toe weerbarstig maakt; wat kansrijke activiteiten zijn om ontwikkelen en opleiden in de zorg en WJK te versterken en hoe samenhang gerealiseerd kan worden in ontwikkelen en opleiden.

In een ‘special keynote’ neemt Karin van der Burgt u mee in de meest actuele ontwikkelingen en stand van zaken rond opleiden en ontwikkelen in de branches zorg, welzijn, kinderopvang en jeugdzorg. Zij is specialist in opleiden en leren met veel ervaring in de Zorg en WJK.  
Vervolgens presenteren enkele deelnemers aansprekende projecten binnen de branches. Ze vertellen over het doel van de projecten, de aanpak en de eerste resultaten.

Doelgroep

De bijeenkomst is bedoeld voor vertegenwoordigers van sociale partners, cao-onderhandelaars, bestuurders van arbeidsmarktfondsen en beleidsmedewerkers in het medisch en sociaal domein en  bij het ministerie van VWS.

Aanmelden

Bent u er ook bij? Aan deelname aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Vul het aanmeldformulier in.

Praktische informatie

Datum en tijd: maandag 24 juni van 13:00 tot 16:00 uur
Locatie: Colour Kitchen, Prinses Christinalaan 1, 3554 JL Utrecht

Openbaar vervoer

The Colour Kitchen is goed met het openbaar vervoer bereikbaar. Vanaf Utrecht Centraal reist u met lijn 3 en 4 richting Zuilen, of met lijn 5 richting Maarssen via Utrecht Centraal.

Parkeermogelijkheden

Komt u met de auto, navigeer dan naar de J.M. de Muinck Keizerlaan